Welkom op jesfahoy!

Op deze site vind je al het nieuws over het 5e Juniorsongfestival dat gehouden wordt op 8 december in Ahoy Rotterdam. We volgen de voorrondes uit de 18 landen en besteden ook aandacht aan achtergronden en de historie van het festival. Daarbij is jullie inbreng onmisbaar, door te reageren op artikelen help je om dit log nog leuker en beter te maken.Neem tijdens het reageren de regels in acht. Je kan reageren door op reacties te klikken onder aan een bericht. Van tijd tot tijd zullen er ook momenten zijn dat je ergens op kan stemmen! Veel plezier verder tijdens het bezoeken van de site. En hopelijk tot ziens!

maandag 4 juni 2007

Litouwen kiest nog niet!


De zangeres hiernaast wordt niet degene die Litouwen gaat vertegenwoordigen. Dat zal de winnaar zijn van de derde serie Mažųjų žvaigždžių ringas.

Eerder berichten diverse sites dat het wel zo zou zijn en aanvankelijk werd dat ook door de Litouwse omroep gezegd. Nu gooien ze er dus nog een selectie tegen aan.

Russen kiezen voor kloon!

De russen hebben gisteren gekozen voor een bijna indentieke namaak van Vesna. Het enigste verschil is dat er nu maar een meisje in plaats van twee op het podium staat. Wie de foto hiernaast bekijkt ziet ook overeenkomsten in de kleding. Het gelukkige meisje heet Alexandra Golovchenko.
Nu maar afwachten wat de EBU hier van denkt.
(Bron:songfestivalweblog)