Welkom op jesfahoy!

Op deze site vind je al het nieuws over het 5e Juniorsongfestival dat gehouden wordt op 8 december in Ahoy Rotterdam. We volgen de voorrondes uit de 18 landen en besteden ook aandacht aan achtergronden en de historie van het festival. Daarbij is jullie inbreng onmisbaar, door te reageren op artikelen help je om dit log nog leuker en beter te maken.Neem tijdens het reageren de regels in acht. Je kan reageren door op reacties te klikken onder aan een bericht. Van tijd tot tijd zullen er ook momenten zijn dat je ergens op kan stemmen! Veel plezier verder tijdens het bezoeken van de site. En hopelijk tot ziens!

woensdag 29 augustus 2007

Spanje uit het JESF?

Op 8 augustus van dit jaar werd bekend dat TVE zich zou terugtrekken uit het JESF. Volgens de directeur omdat de formule 'stereotypes creëert die wij niet delen' Een nogal vage omschrijving en ook erg vreemd aangezien Spanje de beste resultaten op haar naam heeft staan.

Echter de EBU laat Spanje niet zomaar weggaan en heeft nog eens flink aangedrongen bij de omroep. TVE zal na het Eurovisie Dansfestival op 1 september een definitieve beslissing vormen over het wel of niet deelnemen aan het JESF in Rotterdam.

Bron:(www.songfestival.web-log.nl)

Geen opmerkingen: