Welkom op jesfahoy!

Op deze site vind je al het nieuws over het 5e Juniorsongfestival dat gehouden wordt op 8 december in Ahoy Rotterdam. We volgen de voorrondes uit de 18 landen en besteden ook aandacht aan achtergronden en de historie van het festival. Daarbij is jullie inbreng onmisbaar, door te reageren op artikelen help je om dit log nog leuker en beter te maken.Neem tijdens het reageren de regels in acht. Je kan reageren door op reacties te klikken onder aan een bericht. Van tijd tot tijd zullen er ook momenten zijn dat je ergens op kan stemmen! Veel plezier verder tijdens het bezoeken van de site. En hopelijk tot ziens!

donderdag 21 juni 2007

Georgie vervangt Bosnie-Herzogovina!

Bron:www.songfestival.web-log.nl

Hoewel Georgie, het land dat dit jaar debuteerde op het ESF met Sopho-Visionary dreams, niet op de kandidatenlijst voor het komende JESF staat, is de Georgische Omroep wel een zoektocht gestart, dat meldt de Georgische krant: The Georgian Times.

De Nederlandse presidentsvrouw Sandra Roelofs is verantwoordelijk voor de selectie. Tot en met 10 juli kunnen er liedjes worden ingezonden, waarna er een aantal door stromen naar castings. De beste 12 zullen in een finale strijden voor een ticket naar Rotterdam.

Vanavond is bekend geworden dat Georgie officieel zal debuteren op het 5e Juniorsongfestival in Nederland. Bosnie-Herzogovina heeft zich om nog onbekende redenen terug getrokken. Dat zijn dus al 2 balkanland minder dan vorig jaar.
Dit jaar mochten er nog maar 18 landen meedoen van de EBU, maar Georgie wilde eigenlijk al wel graag meedoen. Nu Bosnie zich terug getrokken heeft kan dat dus alsnog.

Geen opmerkingen: