Welkom op jesfahoy!

Op deze site vind je al het nieuws over het 5e Juniorsongfestival dat gehouden wordt op 8 december in Ahoy Rotterdam. We volgen de voorrondes uit de 18 landen en besteden ook aandacht aan achtergronden en de historie van het festival. Daarbij is jullie inbreng onmisbaar, door te reageren op artikelen help je om dit log nog leuker en beter te maken.Neem tijdens het reageren de regels in acht. Je kan reageren door op reacties te klikken onder aan een bericht. Van tijd tot tijd zullen er ook momenten zijn dat je ergens op kan stemmen! Veel plezier verder tijdens het bezoeken van de site. En hopelijk tot ziens!

donderdag 28 juni 2007

Halve Finale indeling bekend.

De jongens en meisjes die deelnemen aan de finale van het JESF kregen vandaag te horen in welke halve finale ze zijn ingedeeld. Deze vinden plaats op 22 en 29 september. De finale is op 6 oktober.

1e halve finale, 22 september:
- Amy (11), Shelly (11), Lisa (12) - Adem in, Adem uit (Fijnaart)
- Demira (10) - Ik wil rocken ('s-Heerenberg)
- Jelle (13) - Ik ben verliefd (Nieuw-Vennep)
- Renaldo (13) en Nigel (14) - Trill met de bill (Nijmegen)
- Tess (11) - Geef elkaar de hand (Rotterdam)

2e halve finale, 29 september:
- Cher (14), Stephanie (14), Jewel (14) - Switch (Voorhout, Amsterdam en Oegstgeest)
- Famke (14) - Als je iets wilt (Delden)
- Gaia (15) - Zingen is leven (Zoetermeer)
- Serge (14) en Dion (10) - Jij hoort bij ons (Oostzaan)
- Zanna (11) - Zeg me wereld (Amsterdam)

De meeste deelnemers hebben hun nummer al opgenomen met een producer. De cd ligt ergens begin of half september in de winkels.

1 opmerking:

Rodrigo zei

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.