Welkom op jesfahoy!

Op deze site vind je al het nieuws over het 5e Juniorsongfestival dat gehouden wordt op 8 december in Ahoy Rotterdam. We volgen de voorrondes uit de 18 landen en besteden ook aandacht aan achtergronden en de historie van het festival. Daarbij is jullie inbreng onmisbaar, door te reageren op artikelen help je om dit log nog leuker en beter te maken.Neem tijdens het reageren de regels in acht. Je kan reageren door op reacties te klikken onder aan een bericht. Van tijd tot tijd zullen er ook momenten zijn dat je ergens op kan stemmen! Veel plezier verder tijdens het bezoeken van de site. En hopelijk tot ziens!

woensdag 5 september 2007

Georgische deelnemers worden klaar gestoomd!

In Georgie laten ze er geen gras over groeien! Hun eerste juniordeelname moet en zal een goede worden. Sopho wist in Helsinki nog een goede performance neer te zetten en door de Halve finale te geraken, dus nu mag een jongere landgenoot proberen of er misschien nog meer in zit.

De 12 acts voor de finale worden vanaf morgen een maand lang in een muziekinstituut gehuivest. Ze krijgen dagelijks bezoek van bekende Georgische artiesten, die een master class komen geven. Daarnaast volgen er vocale trainingen, wordt aan de act gewerkt en volgen er uitstapjes in het land. De Georgische tv is van de partij om driemaal per week een aflevering van de voorbereidingen de ether in te slingeren. De finale is op 6 okotber.

(Bron:www.songfestival.web-log.nl)

Geen opmerkingen: