Welkom op jesfahoy!

Op deze site vind je al het nieuws over het 5e Juniorsongfestival dat gehouden wordt op 8 december in Ahoy Rotterdam. We volgen de voorrondes uit de 18 landen en besteden ook aandacht aan achtergronden en de historie van het festival. Daarbij is jullie inbreng onmisbaar, door te reageren op artikelen help je om dit log nog leuker en beter te maken.Neem tijdens het reageren de regels in acht. Je kan reageren door op reacties te klikken onder aan een bericht. Van tijd tot tijd zullen er ook momenten zijn dat je ergens op kan stemmen! Veel plezier verder tijdens het bezoeken van de site. En hopelijk tot ziens!

woensdag 19 september 2007

Kaartverkoop in volle gang!

De kaartverkoop voor het Juniorsongfestival op 8 december is al in volle gang. De mensen die zich als fan hebben opgegeven konden al eerder een mooi plekje bemachtigen,maar gisteren kon dan ook de rest van Europa een ticket bestellen.

De kaarten zijn in vergelijking van Hasselt twee jaar geleden niet duur, voor een plaatsje op de eerse rang betaal je tijdens de live show exclusief toeslagen 35 euro. Een kaartje in dezelfde rang voor de generale repetitie op vrijdag kost 20 euro. De kaarten zijn te bestellen bij ticketpoint.nl

Generale 7/12 Live-show 8/12
Zitplaats Rang 1 €20 €35
Zitplaats Rang 2 €15 €30
Zitplaats Rang 3 €10 €20
Zitplaats Rang 4 €5 €10

Bijkomende kosten:
€3,25 servicekosten per ticket
€1,50 verzendtoeslag per transactie

Geen opmerkingen: