Welkom op jesfahoy!

Op deze site vind je al het nieuws over het 5e Juniorsongfestival dat gehouden wordt op 8 december in Ahoy Rotterdam. We volgen de voorrondes uit de 18 landen en besteden ook aandacht aan achtergronden en de historie van het festival. Daarbij is jullie inbreng onmisbaar, door te reageren op artikelen help je om dit log nog leuker en beter te maken.Neem tijdens het reageren de regels in acht. Je kan reageren door op reacties te klikken onder aan een bericht. Van tijd tot tijd zullen er ook momenten zijn dat je ergens op kan stemmen! Veel plezier verder tijdens het bezoeken van de site. En hopelijk tot ziens!

maandag 28 mei 2007

Arevik voor Armenie?

Volgens de site: www.songfestival.web-log.nl wordt de inzending van debutant Armenie intern gekozen. De groep Arevik wordt als kandidaat genoemd.

Wie gaat zoeken naar de groep komt terecht op een site die je indruk geeft dat je naar de Armeense versie van Kinderen voor kinderen kijkt alleen dan met minder personen. De groep heeft een historie want de oudste foto's dateren al uit 1979. De groep verzorgt optredens voor kinderen en kent verschillende stylen.

Natuurlijk blijf ik je op de hoogte houden!

1 opmerking:

Anoniem zei

Armenie heeft een tegek liedje ik
hoop dat ze gaan winnen
maar nederland is natuurlijk ook goed en belgie ook ieder land is goed!!

VEEL SUC6 Allemaal!!