Welkom op jesfahoy!

Op deze site vind je al het nieuws over het 5e Juniorsongfestival dat gehouden wordt op 8 december in Ahoy Rotterdam. We volgen de voorrondes uit de 18 landen en besteden ook aandacht aan achtergronden en de historie van het festival. Daarbij is jullie inbreng onmisbaar, door te reageren op artikelen help je om dit log nog leuker en beter te maken.Neem tijdens het reageren de regels in acht. Je kan reageren door op reacties te klikken onder aan een bericht. Van tijd tot tijd zullen er ook momenten zijn dat je ergens op kan stemmen! Veel plezier verder tijdens het bezoeken van de site. En hopelijk tot ziens!

woensdag 30 mei 2007

AVRO opzoek naar schoolklassen.

De AVRO is opzoek naar 18 schoolklassen uit Nederland die dienst zullen doen als fanklas. Iedere deelnemer krijgt een klas toegewezen die de deelnemer vervolgens moeten promoten. Het idee is afgekeken van de Belgische organisatie uit 2005 in Hasselt. Ook toen kregen schoolklassen in Belgie een deelnemer toegewezen.

Sinds de AVRO de organisatie kreeg toegewezen heeft zij het juniorsongfestival een belangrijkere plaats gegeven. Zo kun je nu ook fan worden voor een klein bedrag per jaar. Dit levert je leuke extra's en kortingen op en je krijgt ook een pasje.
Het moge duidelijk zijn dat dit vooral bedoelt is om extra inkomsten te genereren.

Geen opmerkingen: