Welkom op jesfahoy!

Op deze site vind je al het nieuws over het 5e Juniorsongfestival dat gehouden wordt op 8 december in Ahoy Rotterdam. We volgen de voorrondes uit de 18 landen en besteden ook aandacht aan achtergronden en de historie van het festival. Daarbij is jullie inbreng onmisbaar, door te reageren op artikelen help je om dit log nog leuker en beter te maken.Neem tijdens het reageren de regels in acht. Je kan reageren door op reacties te klikken onder aan een bericht. Van tijd tot tijd zullen er ook momenten zijn dat je ergens op kan stemmen! Veel plezier verder tijdens het bezoeken van de site. En hopelijk tot ziens!

woensdag 30 mei 2007

Ouders verboden in Cyprus!

Om problemen met ouders te voorkomen heeft de cypriotische omroep besloten om geen ouders toe te laten tijdens de finale. In sommige landen, waaronder Malta en Cyprus breken soms relletjes uit tussen fanatieke ouders die als hooligans hun kinderen supporten.

Tussen 25 en 29 juli kunnen de kinderen hun liedje insturen. Daarna moet iedereen voor een jury optreden. Hieruit zullen een nog onbekend aantal finalisten gekozen worden. De uiteindelijke beslissing wordt gemaakt door de mensen thuis en door een jury. Voor de finale is nog geen datum gepland.

1 opmerking:

Lisanne zei

Hmm, als de ouders zo doen, vind ik het een meer dan logische beslissing. Is leuk voor die kinderen als al die ouders zo tegen elkaar doen :s