Welkom op jesfahoy!

Op deze site vind je al het nieuws over het 5e Juniorsongfestival dat gehouden wordt op 8 december in Ahoy Rotterdam. We volgen de voorrondes uit de 18 landen en besteden ook aandacht aan achtergronden en de historie van het festival. Daarbij is jullie inbreng onmisbaar, door te reageren op artikelen help je om dit log nog leuker en beter te maken.Neem tijdens het reageren de regels in acht. Je kan reageren door op reacties te klikken onder aan een bericht. Van tijd tot tijd zullen er ook momenten zijn dat je ergens op kan stemmen! Veel plezier verder tijdens het bezoeken van de site. En hopelijk tot ziens!

dinsdag 29 mei 2007

Volgend jaar naar Cyprus

De stuurgroep heeft tijdens een vergadering in Hilversum besloten om het festival volgend jaar in Cyprus te organiseren. De cyprotische omroep CYBC won het van de omroep NTU uit de Oekraine.


Na Denemarken, Noorwegen, België, Roemenië en Nederland zal het festival dus volgend jaar voor het eerst in Zuid-Europa plaats vinden. Het thema zal Fun in the sun zijn en de locatie is het Palais de Sports in Limassol met 7500 staanplaatsen. Het stadium heeft geen zitplaatsen.

Op dit moment zijn de 18 delegatieleiders bezig om de plannen te bespreken voor het komende JESC in Rotterdam.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heejj Hendrik,

Toffe site hoor!

Wel jammer dat er geen zitplaatsen zijn in de zaal van Cyprus.
Maar ja, maakt op zich ook niet zoveel uit! dansen is daar ook leuk! haha.

Groetjes Jaimy.

Hendrik zei

Dankje, ik denk dat er nog wel een paar zitplaatsen bijgebouwd worden en anders zetten ze gewoon stoelen neer.